Benodigdheden:
5 plakjes bladerdeeg
300 g kalkoenreepjes
zout en peper
3 eetlepels olie
2 theelepels kerriepoeder
200 g grotchampignons in plakjes
1 rode paprika in stukjes
1 pakje Monchou Zacht & Luchtig
1 eetlepel melk
1 ei
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 225 °C. Bekleed een quichevorm van 22 cm met bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem. Bestrooi de kalkoenreepjes met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en schroei het vlees dicht. Voeg de kerrie, de champignons en de paprika toe en bak het mengsel 3 minuten. Meng er de Monchou door en zout en peper naar smaak. Verdeel het mengsel over de bodem van de vorm. Klop het ei los met de melk en giet dit over de vulling. Bak de taart in 30 minuten krokant en gaar. Lekker met een groene salade.
Smakelijk!!!
Liefs Irene
zondag 11 januari 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
klinkt lekker, ga ik proberen!
Hugs,Wilma
Een reactie posten